Vårens trender

Vårens trender

Det er bare å glede seg til tørr asfalt og varmere dager, for denne våren byr på en fest av farger, stoffer og teksturer. I vår skal vi ha det gøy med moten.

Klikk her for å følge med på program og tilbud

TROPISK

Sterke farger, blomsterprint og poppende tilbehør

Vi går en varmere tid i møte, og for enkelte kommer den tropiske trenden naturlig. Synes du det er vanskelig å implementere trenden i garderoben din, kan du starte med å se etter sterke farger som rød, grønn og gul – i tillegg til det flatterende blomsterprintet, som fortsatt er i vinden. Sleng en fargerik skinnjakke over skuldrene, som får antrekket ditt til å skille seg ut i mengden.

SPORTY

Komfort, slitesterke materialer og bakkekontakt

Den sportslige trenden har vi sett i flere omganger – denne sesongen er intet unntak. Bytt ut hæler med iøynefallende sneakers, og gå for plagg med sporty detaljer som strikk, striper, myke stoffer og behagelige snitt. På veskefronten kan du se etter tykke stropper og synlige glidelåser.

PASTELL

Duse paletter, minimalistiske snitt og ton-i-ton.

Denne sesongen lysner paletten opp, og bruken av pastelltoner er tilbake som aldri før. Et godt stiltips er å blande palettene sammen, som for eksempel en stilsikker denimjakke sammen med en klassisk skjorte i dus blå. Topp antrekket med en designerveske – som ofte er prikken over i-en. Er du redd for farger, kan du starte med tilbehøret.