Hopp til innholdet
  • Senteret : 10-21 (9-19)
  • Meny : 8-21 (8-20)
  • Rema 1000 : 7-23 (7-23)
  • Apotek 1 : 10-21 (09-19)
  • Se alle åpningstider

OBOS Nærkontor

Profesjonelle kontorplasser

Nærkontoret fra OBOS er et nettverk av kontorplasser, i nærheten av der folk bor. Du får det beste fra to verdener – kort vei til kontoret og fleksibilitet fra hjemmekontoret, arbeidsro og en proff arbeidsplass. Nærkontoret er en selvbetjent løsning som er enkel å bruke – de dagene du trenger det.

Nærkontoret på Lambertseter

Nærkontoret på Lambertseter er vårt største kontor, og byr på to møterom, to telefonbokser og flere stillerom - i tillegg til kontorplasser. Du finner Nærkontoret i andre etasje på Lambertseter senter, rett over Intersport. Bruk gjerne inngangen på langsiden av bygget – inngang 19.

Arbeidsro og fokus

Nærkontoret er designet og tilrettelagt for arbeidsro og konsentrert jobbing. Et sted hvor medarbeidere får tid og ro til effektive arbeidsøkter. På Nærkontoret finnes alt fra ergonomisk riktige kontormøbler til raskt internett, samt møterom, stillerom. Alt av fasiliteter du er vant med på hovedkontoret, bare nærmere.

Kortreist jobbing

Vi vil bidra til at du skal slippe å bruke tid på å reise når du ikke må. Da kan du bruke tiden din litt smartere. Derfor har vi flyttet arbeidsplassen dit folk har valgt å bo og leve. Kortreist og bærekraftig.

På denne måten kan man jobbe konsentrert, uten å måtte tenke på oppvaskmaskinen som burde tømmes, og uten å alltid måtte reise hele veien inn til hovedkontoret. Nærkontoret fra Obos er et nettverk av selvbetjente kontorer plassert i en rekke nabolag og innfartsårer utenfor Oslo sentrum. Tilbudet skal ikke være en erstatning, men et supplement til hovedkontoret, og et alternativ til hjemmekontoret.

Nærkontorets åpningstider:

Mandag – fredag kl 07:00 - 22:00
Helger kl 09:00 - 18:00

Ønsker du ytterligere informasjon om Nærkontoret, eller å reservere en plass – les mer her

Kontakt

Åpningstider

Mandag - fredag 7-22

Lørdag 9-18

Søndag 9-18

Plassering

2. etg.