Hopp til innholdet
  • Senteret : 10-21 (9-19)
  • Meny : 8-21 (8-20)
  • Rema 1000 : 7-23 (7-23)
  • Apotek 1 : 10-21 (09-19)
  • Se alle åpningstider

OBOS Eiendomsmeglere

Første bud når du skal velge eiendomsmegler er å velge en som kjenner lokalmiljøet ut og inn. Nærområdet er ofte like viktig som selve boligen for folk som er på boligjakt. Vi er i kontakt med mennesker på jakt etter bolig i disse områdene hver dag, og vet hva potensielle boligkjøpere ser etter. Det er nøkkelen til at vi oppnår gode priser.

OBOS-medlemmer får en rabatt på 5 000 kr ved salg av bolig gjennom OBOS Eiendomsmeglere. Beløpet trekkes fra totalkostnaden.

Å bruke OBOS Eiendomsmeglere til å selge din OBOS-bolig er akkurat like smart som det høres ut som. OBOS kan OBOS best! Vi oppnår gode priser fordi vi kjenner både nabolaget og det enkelte borettslaget. I tillegg vet vi mye om hvem som kan tenke seg å kjøpe nettopp din bolig. I mange tilfeller har vi solgt den samme OBOS-boligen flere ganger før, og vi har selvsagt stålkontroll på forkjøpsretten!

Salg av boliger i borettslag er ikke det eneste vi er gode på! Eierseksjoner, aksjeleiligheter, frittstående borettslag, rekkehus og eneboliger selger vi ofte under et eget merkenavn – Exact eiendomsmeglere.

Uansett hvilken type bolig du skal selge, kan du stole på at vi gir deg en trygg, effektiv og enkel salgsprosess. OBOS Eiendomsmeglere er en del av OBOS, et solid eiendomsselskap som har hjulpet folk med boligdrømmen siden 1929. Vi er offensive og ambisiøse på dine vegne, har lang erfaring og jobber etter strenge kvalitetskrav. Et sikkert valg, med andre ord.

Vi kommer gjerne hjem til deg for å gi deg en verdivurdering og et godt salgstilbud. Hva boligen din er verdt i dagens marked estimerer vi ved å se på boligens størrelse, standard og beliggenhet. Samtidig gir vi deg smarte tips som kan hjelpe deg med å få best mulig pris.

Kontakt

23 16 51 10

Åpningstider

Mandag - Torsdag 9-16

Fredag 9-15

Julens åpningstider

Plassering

Langbølgen