Hopp til innholdet
Bilde av en dame som holder en bolle med eggecurry

Eggecurry

Ginnis oppskrift på indisk curry er veldig rask og enkel, og eggene kan erstattes med laks, torsk eller stekte grønnsaker hvis du heller har lyst på det.

Dette trenger du IMG_0403_LR

  • 3 små rødløk, finhakket
  • 1 ss finhakket ingefær
  • 3 store tomater, hakket
  • 4 kokte egg, skrelt
  • 1 ss hakket koriander
  • Nykvernet sort pepper til servering
  • I ts gurkemeie
  • 1 ts karrikrydder
  • Rapsolje til steking

Fremgangsmåte

1. Fres løk i litt olje til den blir blank.

2. Tilsett ingefær, karrikrydder og gurkemeie og fres videre i ca 20 sekunder.

3. Tilsett tomater og stek videre i 1-2 minutter.

4. Tilsett vann og salt så det blir en curry.

5. Del eggene i to og legg dem i curryen. Pynt med pepper og hakket koriander, og server med brød eller ris ved siden av.