Hopp til innholdet
Bilde av eldre ektepar

God jul i stua

Vi ønsker at OBOS-sentrene ikke skal være helt som alle andre kjøpesentre. Derfor hadde vi lyst til å lage en litt annerledes julekampanje som er inspirert av at vi er så heldige å ha så mange engasjerte kunder i nærområdet.

I stedet for å planlegge en tradisjonell moteserie med profesjonelle modeller tenkte vi at det hadde vært hyggelig å ta bilde av folk som bor i nærmiljøet. Vi la ut annonser på Facebook og gjennom OBOS sin nabohjelp-app,  der vi etterlyste modeller. Vi fikk en enorm respons både fra folk som hadde lyst til å stille opp selv, eller som kjente noen som de mente hadde passet. Det var et enormt engasjementet, og det var ikke lett å velge ut kun tre familier. Vi endte opp med å besøke Knut og Gerd som bor på Manglerud, Sandy, Ginni og Dhani på Tveita, og Kristian, Carmela, Theodor og hundene Teddy og Mio på Lambertseter. Vi hadde med oss et team med fotograf, stylist og make – up artist, og fine festklær og tilbehør fra de ulike butikkene på alle tre sentrene.

På mange måter oppsummerer fotoopptaket hva OBOS-sentrene ønsker å være; nærsentre som bryr seg om lokalmiljøet og menneskene som bor her. Ta gjerne turen innom oss i førjulstida, enten det er for den store julehandelen, det lille ekstra til julebordantrekket, eller kun for en kopp kaffe med dine kjære.

Les mer i vårt julemagasin her.

Håper du blir inspirert.