Hopp til innholdet

Vi søkte etter påskekokker i nærmiljøet

La deg inspirere av deres oppskrifter

Det er viktig for oss at kundene våre skal føle seg hjemme på våre OBOS-sentre, og derfor ønsket vi å involvere kundene våre i årets påskekampanje. Siden mat er en viktig ingrediens i denne høytiden, samt at vi vet at det er mange entusiastiske hobbykokker i nærmiljøet, valgte vi å gjennomføre en kampanje med fokus på matinspirasjon. Responsen kom fra et herlig mangfold av folk og med en fin variasjon av matinspirasjon. Valget falt på Olav som lagde Tom Yum suppe,  Tine som stilte med påskehare-dekorert mokkakake, Ginni som lagde spicy egg i Curry, og Arlene som disket opp med en luftig mangokake. Vi håper dere blir inspirert, og samtidig vil vi ønske alle våre kunder en riktig god påske.

Eggecurry

Ginnis oppskrift på indisk curry er veldig rask og enkel, og eggene kan erstattes med laks, torsk eller stekte grønnsaker hvis du heller har lyst på det. Klikk her for oppskrift.

nærbilde av en dame som holder eggecurry

Mokkakake

Denne luksuriøse kaken er en sjokoladeelskers drøm, med både Daim-sjokoladefudge og moccakrem. Tina har dekorert kaken som en søt kanin, med et lokk av hvit marsipan, og hjemmelagde ører, snute og hale laget av fondant som du kan få kjøpt blant annet hos  Jernia. Klikk her for oppskrift. 

Bilde av en kake formet som en påskekanin

Tom Yum suppe

Denne klassikeren fra det thailandske kjøkkenet kombinerer salt, surt og sterkt, og er perfekt på kjølige vårdager. Olavs variant har både kylling og scampi, men du kan også lage den uten. Tips! Den blir helt vegansk hvis du bytter til en vegansk fiskesaus. Klikk her for oppskrift.

Bilde av en mann som holder en suppe

Kremkake med mango-ferskenpuré

Denne imponerende kaken ser praktfull ut på bordet, og har en frisk smak og en luftig konsistens som gjør at den ikke blir for mektig. Kakebunnen legges lagvis med en frisk puré av mango og fersken mellom lagene, og dekkes til slutt med et lag med kremostfrosting. Arlene har pyntet den med hjemmelagde egg og blomsterfigurer, men du kan også bruke frisk frukt, eller servere den som den er med masse deilig mango-ferskenpuré. Klikk her for oppskrift.

nærbilde av en dame som holder en bløtekake