Hopp til innholdet
 • Senteret : 10-21 (9-19)
 • Meny : 9-21 (9-19)
 • Kiwi/ Rema 1000 : 7-23 (7-23)
 • Apotek 1 : 10-21 (09-19)
 • Se alle åpningstider

SOMMERGLEDE

er å spise så mye is man vil

Finn din favoritt hos oss. Med hjelp fra våre ansatte, har vi plukket ut de beste tipsene til å få en koselig sommer hjemme, enten det er på hytta, hjemme i hagen eller ute i naturen.

Det blir en annerledes sommer i år, men den kan likevel bli tidenes beste sommer. Kanskje er det endelig denne sommeren at du får utforsket det vakre landet vårt nærmere. Eller er det tid for store og små prosjekter hjemme eller på hytta? Uansett hvordan din sommer blir, blir det mer tid i nærheten av hjemmet og vi må skape feriefølelsen selv. Hva gir deg sommerglede?

Sommerglede er å gjøre om uteplassen til et sted du kan drømme deg bort 

Dette er stilen som får oss til å drømme om sommer på sitt beste! Fargene er hentet fra stranden og havet, og sammen med toner av blått blandes delikat beige og brunt. Bli inspirert og la oss sammen sjekke inn på The Blue Resort!

 

Gjør om uteplassen til en behagelig lounge med Liana loungemøbler (kommer i mai 2020). Møblene er laget av værbestandig kunstrotting og tåler det til tider varierende norske sommerhalvåret. Legg behagelige puter i stolene, plasser noe kaldt å drikke på sidebordet, som også kan brukes som fotskammel, og nyt sommeren!
Pynteputer fra Kid Interiør
Smillan Two stripe pyntepute // Smillan Small pyntepute // Palma pyntepute fra Kid Interiør
Hengekøye er kanskje det ultimate hagemøbelet for deg som bare vil ligge å lese til lyden av fuglekvitter.

Tekst og bilder er hentet fra Kid Interiør. Les hele blogginnlegget her: kid.no/interioer/inspirasjon/interioertrender-sommer-2020-blue-resort

Sommerglede er å smake på all grillmaten!

Bilde av familie som spiser grillmat i hagen

Sol, sommer og varme inviterer til grilling, utemåltider og sene kvelder på terrassen. For at du skal spare tid, har vi derfor gjort klar en rekke nye og gamle favoritter. Enten du vil grille, spise lunsj på farten eller trenger tilbehør til middagen, har MENY alt du trenger.

Populær sommermat

Du trenger ikke slite deg ut på kjøkkenet for å nyte god sommermat! Hos Meny har vi gjort klart gourmetpølser, angusburgere, spennende tilbehør, mat på farten, sauser, wok og salater slik at du enkelt kan spise god mat uten å bruke mye tid på kjøkkenet. 

Brokkolisalat

Brokkolisalat er supert tilbehør til grillmaten eller som en liten rett i seg selv. Deilig balanse mellom  det salte i bacon, lett sødme og en syrlig og frisk bringebæreddik.

Vegetarisk brokkolisalat 

Nå får du også en vegetarvariant hvor baconet er erstattet med friske bringebær. Med syrligheten i dressingen blir dette en frisk salat perfekt til grillmaten, eller når du er på farten. Du finner den i ferskvaredisken.

Kjøp ferdig eller lag brokkolisalat selv: 

Nystekt fra varmeskapet

I varmeskapet hos Meny finner du et stort utvalg ferdigstekt varmmat som enkelt kan nytes på farten, eller brukes til en rask og enkel middag. I sommer finner du blant annet følgende varianter i varmeskapet:
 • Baconburger med ost og brød
  Nå får du vår saftige baconburger ferdig grillet med burgerbrød, klar til å nytes. Perfekt når du har dårlig tid, men har lyst på et skikkelig, vamt og godt måltid.

 • Nygrillede buffalowings
  Nygrillede buffalowings er supergodt og veldig enkelt når du er på farten. Prøv med valgfri Sticky Fingers-saus for ekstra smak!

 • Nygrillet pork wings
  Våre nygrillede pork wings er klare til å nytes! Både coleslaw og focaccia er perfekt som tilbehør. Husk å toppe med en god Sticky Fingers-saus.

Angus hamburger - den perfekte burgeren

Hele sommeren får du fersk angusburger fra ferskvaredisken til fast sommerpris. Angusburgeren består av rene, grovkvernede stykningsdeler som gir en perfekt burger - både i konsistens, saftighet og smak. 

Angusburgeren kommer også som slider, en liten burger på 70 gram. Ikke la deg lure av størrelsen, den er like smakfull som sin storebror. Lyst til å prøve ulik topping på burgerne? Bruk sliders og topp hver og en med forskjellige ting! 

Tekst og bilder er hentet fra Meny. Les hele artikkelen her.

Sommerens antrekk for herre

Hossam fra Dressmann gir sitt beste tips for sommerantrekk til herre.

Sommerens antrekk for dame

Med noen smarte innkjøp, viser Elise fra Oxholm deg hvordan du kan kombinere sommerens antrekk til både hverdags og fest.

Til parken eller stranda?

Se Jack fra Clas Ohlson sine beste sommertips til hva du bør ha med deg.

Sommerglede er å kose seg ute

Når våren og sommeren kommer er det deilig å kunne flytte ut igjen. Ut på balkongen, terrassen eller til et annet sted som er din yndlingsplass om sommeren. For sommeren er jo en tid for rekreasjon og avslapping, og det gjør du jo best ute i det deilige, varme sommerværet.

Blomstret piknikkurv og -pledd og drikkeflaske fra Clas Ohlson.