Hopp til innholdet
  • Senteret : 10-21 (9-19)
  • Meny : 8-21 (8-20)
  • Rema 1000 : 7-23 (7-23)
  • Apotek 1 : 10-21 (09-19)
  • Se alle åpningstider

Påskestemning

Påsken er rett rundt hjørnet og er for mange en av de viktigste høytidene. Det er en god del fri og påsken forbindes og feires ofte med appelsiner, sol, kvikk lunsj og påskefjellet. For mange forbindes påsken også med byliv og det å bruke nærområde sitt. Uansett hva du velger å bruke påsken til, så skal vi hjelpe deg på veien til å få noen deilige påskedager med kos og hygge, ute og inne, på fjellet, ved sjøen eller hjemme.

Hva er påske for deg?

...Bekledning

Hos oss har vi et rikt utvalg som sikrer deg godt utstyr både for turer i og på snø, i solveggen, på asfalt, i skogen eller at du sparker i gang årets sykkelsesong. Topptur, langtur eller en tur på kafe - det er opptil deg. 

...Mat

Meny og Rema 1000 har alt du trenger til tursekken, påskefrokosten, påskelammet og påskeegget. 
matbordmatbord

...Krim

Len deg tilbake i solveggen hjemme, på hytta eller i en god stol ved sjøen og kos deg med favoritt boken. Kakao og bokKakao og bok
Ark Bokhandel har et stort utvalg av krimbøker, men også romaner og andre fine bøker dersom du vil lese noe som ikke er skummelt. Deichman Lambertseter har også masse bøker du kan låne både til voksne og barn.

...Påskeegg

Her er det kun fantasien som setter grenser. Gled noen med et påskeegg fylt med for eksempel sjokolade, marsipan, te, kaffe, lys, servietter, en god bok, et magasin, et flaxlodd, en påskeblomst, en deilig såpe eller en koselig kopp. Det er tanken som teller. Ekstra gøy er det å gjemme egget så må man lete etter det. Spesielt barna gleder seg over at påskeharen har vært på besøk.

...Sol

Ikke glem solbeskyttelse. Hva er vel bedre enn å kjenne sola varme? Men husk at den er sterk både hjemme i byen og på påskefjellet. Smør deg daglig så kan du nyte det deilige været uten bekymringer. Du må heller ikke glemme solbrillene, det beskytter øynene, men gir også en god følelse av lysere tider og lenger dager. Vi har solbriller både for de minste og de største. 

...Påskequiz/påskenøtter

Lag din egen quiz eller invester i en quiz-bok. Velg deg et quiz-tema eller gå for godt og blandet. Hvem får flest rett?

...Påskerenn

Samle nabolaget, familien, venner eller hyttefeltet og lag et påskerenn med diplom og premier. Tråkk opp en løype, ha spørsmål og oppgaver på veien. Bestem om det skal gå på tid eller om det er førstemann til mål. Etter rennet rigger dere opp til premieseremoni, grilling og vaffelsteking. Dette er garantert gøy både for liten og stor. Dette funker like godt i byen. Velg dere et område og lag en løype i skogen eller på lekeplassen. Heia heia!

...Film og kino

Intet unntak i år. Det er flere filmpremier rundt påske. Bruk fridagene på Symra Kino. Ta med deg en venn, familie eller kos deg med deg selv. Kjøp popcorn og annet godt snacks og drøm deg inn i en annen verden noen timer. Alle kommende filmer ser du her.

...Påskeselskap

Inviter til frokost, lunsj, middag eller kveldsmat. Ekstra gøy er det å pynte et bord med påsketema. Legg også inn litt spiselig pynt som sjokoladeegg, sjokoladeharer og marsipanegg, det er aldri feil.
Bilde av diverse påskepynt og påskeliljeBilde av diverse påskepynt og påskelilje

...Åpningstider

Tradisjonen tro har de fleste butikkene stengt eller har avvikende åpningstider deler av påsken, men ikke glem at dersom du skulle ha glemt noe, så holder enkelte av spisestedene våre åpent i store deler av påsken. Se våre avvikende åpningstider her

Sist oppdatert 17.02.2023