Hopp til innhold
Lambertseter senter. Logo.
I dag: 10:00 - 21:00

Vero Moda søker sesonghjelper

Er du interessert i mote og salg, og liker å snakke med mennesker? Ønsker du å jobbe i et stort selskap med et morsomt og dynamisk arbeidsmiljø? Da kan du være akkurat den vi ser etter!

Til VERO MODA Lambertseter søker vi moteinteresserte og serviceinnstilte butikkselgere til å bistå oss gjennom sommersesongen. Din viktigste oppgave vil være å sikre at våre kunder alltid har en god kundeopplevelse når de besøker VERO MODA. I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt servicenivå.

DINE ANSVARSOMRÅDER

Dine primære oppgaver er å gi våre kunder den beste service og sørge for at butikken alltid ser pen og inspirerende ut. Ditt ansvarsområde inkluderer:

Kundeservice i en positiv og inspirerende atmosfære

Varemottakelse og påfyll av varer

Åpne- og stengerutiner

DIN PROFIL

Vi søker en team-player som elsker å jobbe med salg. Når kundene besøker butikken, er du alltid klar for å gi råd og inspirasjon. Du er energisk, serviceinnstilt og har godt humør som smitter over på både dine kollegaer og kunder. Vi ser etter deg over 18 år som er imøtekommende og utadvendt, og som trives med å jobbe med mennesker. Du er fleksibel, tar utfordringer på strak arm og kan stille opp på kort varsel.

HVA KAN VERO MODA TILBY DEG?

En spennende og utfordrende jobb hos en kjent merkevare

Et ungt, sosialt og dynamisk arbeidsmiljø med høyt tempo.

God opplæring og utviklingsmuligheter.

Mulighet til å skape karriere i en ledende Retail-virksomhet med mer enn 2.5000 butikker på verdensbasis.

VI GLEDER OSS TIL Å HØRE FRA DEG!


SØK HER

Vi leser søknader og avholder intervjuer fortløpende, og vil ta av annonsen dersom vi finner den rette innen søknadsfristens utløp.

Søknadsfrist: snarest
Tiltredelse: etter avtale

Ansettelsesform: Midlertidig sesong, med mulighet for fast ansettelse.
Arbeidssted: VERO MODA Lambertseter, Cecilie Thoresens vei 17, 1153 Oslo